Naši uspjesi

Štićenice doma iz East Chicaga

Štićenice doma iz East Chicaga

Štićenice doma iz East Chicaga

Jessica Decker je imala 10 godina, kuhala je makarone i sir za sebe i svoje troje braće i sestara, kada ih je policija iz Highlanda oduzela od majke.

Četvero braće i sestara slijedećih su godinu dana išli od jedne do druge udomiteljske obitelji prije dolaska u „Karmelski dom“ („Carmelite Home“) u East Chicago.

Jessica, 27 godina, rekla je da je to potpuno promijenilo tijek njezina života. Završila je gimnaziju i otišla na studij računovodstva, a kasnije i studij ranog razvoja djece. Također se prijavila na dvije godine u američkoj mornarici.

“Bila sam u puno udomiteljskih obitelji”, rekla je Jessica. “Od šest, samo je jedna bila dobra… Da nije bilo sestara karmelićanki, ne znam kako bi moj život danas izgledao.”

98 godina „Karmelski dom“ u East Chicagu brine o djeci u potrebi kao što je Jessica.

Sestra Helena Marie je rekla da se sjeća svakog djeteta. Poput ponosnog roditelja, sestra pokazuje prema fotografijama na zidu i priča priče o “svojim curama.” Jedna će uskoro biti liječnica, posjećuje dom često. “Želite li vidjeti novije slike?” upitala je. “Imam pune albume.”

Danyele Brunson, 28, koja je napustila „Karmelski dom“ prije skoro 12 godina, rekla je da je uživala upijajući ljubav i pažnju sestara.

“Bilo mi je omogućeno odrastATi i osjećati se sigurno “, rekla je Danyele . “Tu me nitko nije mogao povrijediti. ”

Rekla je da su sestre usadile u nju vrijednosti koje je ona kasnije prenijela na svoje kćeri, kao što su učenje kako da se mole i naprave svoj krevet bez nabora.

“One su me podigle, naučile me sve što znam”, rekla je Danyele i počela plakati. “To je kao Božji dar… Ja sam samo zahvalna na svemu. ”

Tekst i fotografije preuzete s: www.nwitimes.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *