Vijesti

“Karmel tamburice” kod “Isusa u Cinkušu”

“Karmel tamburice” kod “Isusa u Cinkušu”

“Karmel tamburice” kod “Isusa u Cinkušu”

Tamburaški sastav mladih iz Kuće sv. Josipa “Karmel tamburice” odsvirao je dvije pjesme na božićnoj predstavi Mladih Karmela BSI pod nazivom “Isus u Cinkušu” 22. 12. 2013. u 17 sati. Mjesto održavanja bilo je Društveni dom u Hrvatskom Leskovcu. Ulaz je bio besplatan jer “besplatno primismo, pa besplatno i dajemo.”

Mladi Karmela BSI iz Hrvatskog Leskovca predstavu su uvježbavali dva mjeseca. U ovoj predstavi kao maloljetni Miško nastupio je i štićenik našeg doma. Inače, Cinkuš je ime poznate Leskovačke kleti. Predstava u trajanju od 35 minuta je duh(ovitog)ovnog karaktera s glavnim ciljem da se posvjedoči kako se Isus utjelovljuje u svakoj situaciju, u svakom srcu – ako Mu dozvolimo. S ovom predstavom mladi su htjeli razveseliti ljude našeg kraja i pokazati što je njima bitno – Isus, Crkva i obitelj.

Uz ovu predstavu i zbor mladih “VIS Karmel” otpjevao je nekoliko pjesama.

 

Isus u Cinkušu (2)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *