Vijesti

Na Danima Hrvatskog Leskovca

Na Danima Hrvatskog Leskovca

Na Danima Hrvatskog Leskovca

U subotu 07. 06. 2014. odražana je glavna proslava Dana Hrvatskog Leskovca. U 10 sati je bila sv. Misa koju je predvodio don Anton Šuljić, a glazbeno su animirali mladi tamburaši iz Kuće sv. Josipa sa zborom MI i VIS-om Karmel.

Nakon osvježenja započeo je zabavni program na kojem su kroz cijeli dan nastupali brojni sudionici, tj. žitelji ovog naselja uključeni u brojne aktivnosti počevši od najmanjih – vrtića Hrvatski Leskovac i našeg dječjeg vrtića sv. Male Terezije, djece iz područne OŠ, djece iz Kuće sv. Josipa, pa sve do sportskih klubova i starijih gospođa koje su izvele plesnu točku na zahtjev oduševljene publike čak 3 puta toga dana.

Među izvođačima se našao i VIS Karmel sa svoje 2 pjesme: “Sada znam tko sam ja” i “Klanjam ti se Oče”. Na taj način su mladi posvjedočili svoju pripadnost Isusu i ljubav prema ovom kraju.

Dani Leskovca su imali i humanitaran karakter, naime sav prihod je išao za izgradnju nove Kuće sv. Josipa.

S. Marija Dijana
Dan Hrvatskog Leskovca 2014 (2)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *