Vijesti

“Nazaretska kućica” u Kući sv. Josipa

“Nazaretska kućica” u Kući sv. Josipa

“Nazaretska kućica” u Kući sv. Josipa

Projekt “Nazaretska kućica” zamišljen je kao sredstvo pouke, molitve, stvaralaštva i zabave oko kojega će se okupljati hrvatske obitelji u danima Došašća i Božića. U ovaj se projekt uključila i naša velika obitelj iz Kuće sv. Josipa u Hrvatskom Leskovcu.
Svi mi: djeca, mladi, sestre i odgajatelji sastavljat ćemo i bojati elemente “papirnate” nazaretske kućice i svi ćemo u razgovoru, molitvi i donošenju zajedničkih odluka bolje upoznati temelje svoje vjere, kao i jedni druge, a sve u cilju jačanja sveza ljubavi i zajedništva.
Uzor nam je Sveta Obitelj koja je živjela u kući siromašnoj stvarima, ali bogatoj vjerom, nadom, ljubavlju i mnogim drugim krepostima. Nazaretska se kućica kao dom sv. Obitelji vezuje uz Trsat gdje će se 19. travnja 2015. godine održati Drugi nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji.
Želimo potaknuti i sve vas da se uključite u ovaj projekt i pripremu od 10. 12. 2014. (blagdan Majke Božje Loretske) do 28. 12. 2014. (blagdan Svete Obitelji). Sve informacije se nalaze na stranici www.susretobitelji.hr.

PRIKLJUČITE SE I VI :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *