Vijesti

Humanitarni koncert Nek’ svud ljubav sja

Humanitarni koncert Nek’ svud ljubav sja

Humanitarni koncert Nek’ svud ljubav sja

Kada se nekome spomene 14. 02. odmah na pamet pada Valentinovo, ljubav, zaljubljenost… No, ovogodišnje Valentinovo za nas u kući sv. Josipa bilo je uistinu posebno.
Kad se nekog uistinu voli, uviđaju se i njegove potrebe. Tako su naši prijatelji iz udruge Arija sa gospodinom Tonijem Eterovićem uvidjeli potrebe za opremanjem našeg novog Doma Sv. Josipa koji je netom izgrađen. Ljubav je kreativna stoga je baš na Valentinovo održan prekrasan humanitarni koncert pod nazivom „NEK SVUD LJUBAV SJA“ baš s tim ciljem. Ali svi smo zajedno dobili puno više od toga – zahvalni smo prvenstveno na velikom daru – daru prijateljstva sa mnogim dječjim zborovima koji su nastupali.
Tim koncertom skupljeno je ukupno 21, 257. 40 kn.
I uistinu od srca želimo zahvaliti svima počevši od udruge Arija koja je inicijator svega, našem Toniju Eteroviću koji se toliko trudio i bio duša tog koncerta.
Zahvaljujemo i Mjesnom odboru Hrvatski Leskovac, a osobito gospodinu Boži Bagariću koji je svesrdno podržao i pomogao ovaj projekt.
Zahvaljujemo se upravi Studentskog centra na susretljivosti, kao i ZAMP-u.
Zahvaljujemo i Tehničkom muzeju koji je otvorio svoja vrata malim izvođačima koji su kroz posjet muzeju ispunili svoje vrijeme čekanja od probe do nastupa.
Zahvaljujemo svim izvođačima i njihovim voditeljima te voditelju programa Šimi Bubica.
Hvala i mladima Karmela Božanskog Srca Isusova iz Hrvatskog Leskovca koji su pružili tehničku podršku pri organizaciji Koncerta.
Zahvaljujemo se uistinu svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovom događaju bilo molitvom, dobrim željama, konkretnom pomoću, kupnjom karte ili nastupom.
Vaša djeca, odgojitelji i sestre iz Kuće sv. Josipa Hrvatski Leskovac

P. S. Slike možete pogledati u galeriji na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/domovikarmelbsi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *