Vijesti

Božićni nastup

Božićni nastup

Božićni nastup

Već je nekoliko godina za redom tradicija u Hrvatskom Leskovcu okupljanje u društvenom domu uz prigodni program koji je također dio pripreme za rođenje našeg Spasitelja Isusa Krista. Ovaj božićni program ujedinjuje sve – male i velike, stare i mlade i iz godine u godinu dvorana je sve tjesnija, ali to nikome ne smeta. Svi su dobrodošli u toplinu predbožićnog iščekivanja.

Program se održao na 4. adventsku nedjelju u 16. 30h. Sudjelovali su mladi Karmela Božanskog Srca Isusova sa igrokazom “Linija 132″, KUD Kraluš, VIS Karmel i naš plesni ansambl Kuće sv. Josipa koji je pobrao velike simpatije i pljesak.

Naši štićenici uvijek čine sastavni dio programa i uvijek imaju uistinu što za pokazati. Ove godine su program obogatili božićnim plesovima koje je s njima uvježbala njihova odgajateljica Marija Vidić.

Za kraj tog dana radosni i obogaćeni zajedništvom i lijepim programom želimo svima da pripreme svoja srca za skori Isusov dolazak.

Objavljeno
Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *