Vijesti

Misionarka u posjetu Kući sv. Josipa

Misionarka u posjetu Kući sv. Josipa

Misionarka u posjetu Kući sv. Josipa

                                                                         MISIONARKA U POSJETU

U ponedjeljak 17. 10. 2016. navečer naše tete u Kući Sv. Josipa su nam spremile iznenađenje. Pripremili smo se za spavanje kao i svake večeri kad je netko pozvonio na naša vrata. Kad smo ih otvorili ugledali smo jednu nepoznatu „tetu časnu“. Ta teta se zove s. Mirjam Bubnić i ona ne živi u Hrvatskoj već u dalekoj zemlji Rusiji, u gradu Taganrog. Otišla je u Rusiju u misije jer tamo puno ljudi, a pogotovo puno djece uopće ne poznaju Isusa i vrlo malo ili ništa znaju o vjeri. Rekla nam je kako je kraj u kojem žive vrlo siromašan i kako nastoje ljudima pomagati u svakom smislu. Osobito nam je bilo zanimljivo kad nam je pokazivala fotografije djece s kojima radi kroz godinu i s kojima je bila na ljetovanju. Ta djeca puno tog nemaju, ali smo vidjeli radost i osmijeh na njihovim licima i ponosni smo na naše tete časne što su imale hrabrosti ići k njima, pomoći im, voljeti ih i upoznati ih s našim Najboljim Prijateljem – Isusom.
Teta Mirjam nam je rekla da i mi možemo biti misionari u svojoj sredini pa smo navečer molili po toj nakani, kao i za sve naše tete časne koje su misijama u Africi, Rusiji i Brazilu.
Djeca iz Kuće sv. Josipa

Objavljeno
Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *