Vijesti

Sretan Božić i Nova Godina!

Sretan Božić i Nova Godina!

Sretan Božić4

Dragi naši prijatelji i dobročinitelji!

Otajstvo Božića stavlja pred nas dijete, dijete Isusa. Nitko ne može biti ravnodušan kada gleda bespomoćnost, malenost, ovisnost, slabost s jedne strane i s druge toplinu, milinu, dražest i nevinost djeteta. Svatko osjeća potrebu da ga zaštiti, zagrli, da ga privine na svoje grudi kako bi mu rekao da ga voli odnosno kako bi mogao čuti da je on od Isusa bezuvjetno ljubljen.
Hvala Vam što ste u našoj djeci i mladima prepoznali to malo nezaštićeno dijete koje treba vašu blizinu, potporu i pomoć. Uz Vas mi odrastamo sigurno i mnogo nam značite. Kada svoj pogled vratimo unatrag, na proteklu godinu, vidimo vas i želimo još jedno reći svoje veliko HVALA. Divno je što postojite, što ovim svijetom širite svjetlo, radost i toplinu. To su vrednote koje raspršuju tamu i čine svijet boljim i lijepšim mjestom za život. Opredijelimo se i dalje za svjetlo kako bismo sami jasnije hodali svijetom, a i drugima koji su slabi osvjetljavali put. Neka to svjetlo koje nam donosi Isus svojim rođenjem osvjetljava naše puteve u Novoj 2019 godini. Neka nam Nova godina bude vrijeme otkrivanja božanskog Djeteta u nama jer Božić nas na to poziva.
S tim mislima radosno krećemo u Novu godinu i s djetinjim povjerenjem u Božje vodstvo kličemo, blagoslovljena i sretna neka vam bude Nova 2019. godina.

Zahvalna djeca, mladi i sestre karmelićanke BSI iz Kuće sv. Josipa za nezbrinutu djecu
s.Katarina Pišković

Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *